Ventilationskontroll

Det är alltid lite svårt när det är saker som behöver göras men som man verkligen inte vet hur man ska göra. Vissa byggarbeten eller rörarbeten, OVK bland annat, som inte gör att göra på egen hand behöver man alltid ta hjälp med, för att få det svart på vitt om ventilationen fungerar som den ska eller inte. Och är det någonting som krånglar eller inte fungerar helt som det ska så är det väldigt skönt att kunna göra något helt annat istället.

Jag tycker att just OVK är väldigt bra att man ska ta hjälp med för även om jag hade kunnat så göra det själv om jag ville så är det tveksamt om jag hade vetat hur jag ska göra. Tycker därför väldigt bra om de på just J2 Ventilationsteknik som kommer hit för att göra den där ventilationskontrollen med jämna mellanrum. Det underlättar och är verkligen superskönt att jag inte ens behöver hålla koll på hur många år det har gått sen jag gjorde det sist och om det är dags att göra OVK i år eller om det är nästa år.

Utifrån vad jag har hört och utifrån hur ofta som de från J2 Ventilationsteknik kommer hit för att kontrollera vårt ventilationssystem så verkar det som att det är något som ska göras ungefär vart annat år eller vart tredje år. Tycker inte att de på J2 Ventilationsteknik har så farliga priser för kontrollerna heller, vilket är skönt. För det är ju någonting som inte går att välja bort och vi har aldrig haft några problem med ventilationen men den måste ändå alltid kollas upp, vilket kan ses som lite irriterande och samtidigt ganska skönt.